Élményközpontú programjainkon egy izgalmas új hobbit kínálunk tálcán.

A sörfőző workshopunk során betekintést nyerhetsz a házi sörfőzés világába, megismerheted a szükséges eszközöket és az alapanyagokat, sört kóstolunk és jókat eszünk.

Hobbi sörföző workshop

Először is bemutatjuk a legfontosabb sörfőző eszközöket. Lépésről-lépésről megmutatjuk az alkamazásukat, ezeket természetesen Ti is kipróbálhatjátok. Ha a kellékeket kipipáltuk, jöhetnek az alapanyagok, amiket megismertetünk veletek és akár meg is ízlelhetitek őket. Ezután pedig lerántjuk a leplet a sörkészítés tudományának rejtélyéről. Persze tudjuk, hogy a sok infót száraz torokkal és üres hassal nehéz felfogni, úgyhogy mindeközben 4 x 1 dl sört végigkóstolhattok és egy ezekhez passzoló főételt is tálalunk Nektek. A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést.

A hobby sörfőző workshop menete

  • Megismerkedünk az sörfőzés főbb eszközeivel, miközben izgalmas infókat csepegtetünk az új hobbydról. Bemutatjuk az alapanyagokat, amiket meg is ízlelhettek.
  • Végigmegyünk a sörfözés összes lépésén, melyet ti végeztek majd el, így elsajátítva az otthoni sörkészítés fortélyait.
  • Ebédszünetben egy sörhöz passzoló főételt tálalunk, vega és húsos opciók közül is vlaszthattok. Tanulunk kóstolástechnikát, és  4 x 1 dl hazai sörkülönlegességen tesztelhetitek újdonsült tudásotokat.
  •  A tanfolyam után útravalót is kaptok, ami megkönnyíti majd az otthoni sörkészítést.

A HOBBY SÖRFŐZŐ KURZUS KB. 4,5 ÓRA

ÁRA: 28.900,- / FŐ

HELYSZÍNEK