Vesd magad velünk a habokba, és elkalauzolunk a sörkóstolás világában! Ízek, illatok, történetek, alapanyagok, minden amit csak a világ legnépszerűbb komlós italáról megtudhatsz.

Vezetett sörkóstoló

Sörkóstolónkon minden a sörről szól: Elmeséljük, mióta létezik, hogyan készül, milyen fajtái vannak, emellett fun-facteket és egyéb érdekességeket is megtudhattok, és lehetőségetek nyílik a sör alapanyagainak megkóstolására is. Egy rövid kóstolástechnikai gyorstalpaló után együtt kóstoljuk meg a gondosan, sokszínűen összeválogatott magyar kisüzemi sörkülönlegességeket, miközben izgalmas háttérinformációkat tudhattok meg az adott sörökről, egyenesen a SIMA brewing sörfőzőjétől. Hogy teljes legyen a gasztronómiai élmény, a jó sörök mellé passzoló fingerfood falatkákat, ropogtatni valót és vizet is felszolgálunk.

A kóstoló végén pedig egy rövid, játékos kvízben tesztelhetitek sörtudásotokat. Az esemény természetesen interaktív, kérdezni bármikor lehet, és egyéni kéréseidet is figyelembe vesszük.

A program 5 hazai kisüzemi sör (1-1 dl) kóstolását és a sörökhöz kísérőként fingerfood falatkákat, snackeket tartalmaz.

A sörkóstoló menete

  • Bevezetünk titeket a kóstolástechnikai ismeretekbe. Bemutatjuk az alapanyagokat, amiket meg is ízlelhettek.
  • Ezután következik az egyes tételek és sörtípusok bemutatása, amihez hideg mártogatóst, pirítóst, sós snackeket és egyéb ropogtatnivalókat is adunk, hogy jobban csússzon.
  • Mindeközben olyan érdekességeket osztunk meg veletek, amiket tanórákon tuti sohasem mondtak el. Lesz szó a sörökről, történelemről, de higgyétek el, ezt nem fogjátok unni.
  • Legvégül pedig egy rövid, de annál izgalmasabb quiz formájában megmérettetjük a tudásotokat.

A SÖRKÓSTOLÁS KB. 1,5 ÓRA

ÁRA: 11.500,- / FŐ

HELYSZÍNEK